Slavia vs Liberec: Preview, tip zdarma a statistiky ČESKO

Slavia vs Liberec: Preview, tip zdarma a statistiky

15.10.2021 13:00

Prohrou v derby přišla Slavia o rekordní ligovou neporazitelnost, v sobotu večer ale mohou červenobílí nastartovat novou vítěznou sérii. Do Edenu přijede Slovan Liberec, který v minulém kole také vyšel naprázdno. 

Základní informace, aktuality a forma týmů

Slávistická neporazitelnost se táhla 54 utkání, než ji v úvodu října dokázala utnout Sparta. Letenští doma v derby zdolali Slavii 1:0, k čemuž jim notně pomohlo vyloučení hostujícího Ousoua v závěru první půle. Pro SKS to samozřejmě byla rána, rozhodně to ale není výsledek, který by výrazně zamával se šancemi na obhajobu titulu. Slavii patří v tabulce průběžné 3. místo s pětibodovou ztrátou na vedoucí Plzeň, sešívání ale mají odložený zápas s Olomoucí k dobru. Tým Jindřicha Trpišovského by se nicméně rychle potřeboval vrátit na vítěznou vlnu, k čemuž by domácí zápas měl být ideální příležitostí. 

Liberec si v posledních týdnech také budoval vlastní malou neporazitelnost, po třech zápasech o ni ale přišel. V posledním utkání před reprezentační pauzou totiž Slovan doma podlehl Ostravě 0:2 a připsal si tak první prohru pod vedením manažera Luboše Kozla. S jeho prací nicméně zatím musí na severu Čech panovat spokojenost. Bývalý trenér Dukly či Baníku prakticky okamžitě pozvedl hru Liberce a zapsal hned několik cenných výsledků, mezi kterými vyniká hlavně výhra v derby na půdě Jablonce. Slovan díky tomu pomalu stoupá tabulkou do klidného středu, vyhráno ale ještě zdaleka nemá. 

 

 

Betdoin pohled na utkání 

Bookmakeři považují Slavii za výrazného favorita zápasu a podobný názor má také Betdoin algoritmus, který očekává hladkou výhru domácích. Vzhledem k velmi nízkým kurzům na úspěch sešívaných ale systém vidí hodnotu především v sázkách na nižší počet gólů v utkání, mezi které patří under 3,5. Liberec bude mít problém prosadit se proti kvalitní obraně Slavie, zároveň by ale bylo překvapením, pokud by si z Edenu odvezl debakl. 

 

 

Absence a pravděpodobné sestavy 

Slavia už tradičně řeší celou řadu absencí, nově budou chybět zraněný Bořil či vykartovaný Ousou. Blízko návratu by naopak mohli být Kolář s Kúdelou, o jejichž startu se spekulovalo už proti Spartě. Liberci bude chybět vykartovaný Tiehi, kvůli dohodě o hostování si nezahraje Yusuf. 

Slavia - pravděpodobná sestava:

Kolář - Bah, Kúdela, Holeš, Oscar - Traore, Samek - Plavšič, Stanciu, Schranz - Kuchta 

Liberec - pravděpodobná sestava:

Knobloch - Gebre Selassie, Chaluš, Plechatý, Mikula - Koscelník, Faško, Havelka, Stoch - Rabušic, Rondič 

 

Tip zdarma na zápas Slavia vs Liberec -  Under 3,5 gólů (1,61)

 

Časté otázky k utkání Slavia vs Liberec: 

Kde zápas Slavia vs Liberec sledovat živě v TV?  Zápas vysílá O2 TV Fotbal. 

Jaké hráče při utkání sledovat? Tomáš Holeš, Daniel Samek, Imad Rondič. 

Kdo je favoritem zápasu? Favoritem je podle bookmakerů Slavia (1,25). 

Jak skončilo poslední vzájemné utkání? Liberec 0-1 Slavia, 18/4/2021. 

V kolik zápas začíná? Úvodní výkop v 19:00. 

Na jakém stadionu se utkání odehraje? Sinobo Stadium, Praha. 

Kde najdu zápas na Betdoin? Kompletní statistiky najdete zde

 

 

Share this article on (service)

avatar

About the author

Štěpán Touma

Je jedno, jestli jde o fotbal, formuli 1 nebo stolní tenis: pokud je to sport a dá se na něj vsadit, Štěpán o něm velmi pravděpodobně bude něco vědět. Na Betdoinu uplatňuje svoji celoživotní lásku k fotbalu a bohaté sázkařské zkušenosti, v článcích se tak věnuje čemukoliv, co s těmito oblastmi alespoň trochu souvisí.

Other interesting articles by the same author

Betdoin - your helper when choosing football bets

It's the end of calculating and searching for information and figures across various websites! The Betdoin system will provide you with hard data (probability of a team winning the match, number of goals, corner kicks, penalty cards, etc.) from more than 700 football leagues in a second. Thanks to our solution, you can focus on a detailed analysis of each match, find the best tip, and bet on it. You can manage it all on your computer or phone.